Vinales3
11 daagse rondreis met de auto 11 dagen auto 745jpg
Deze reis is een prachtige combinatie van de vele verschillende bezienswaardige plekjes op Cuba. Je gaat van de mooie hoofdstad naar de tabaksplantages met haar bijzonder mojotes om te vervolgen naar de mooie stadjes Cienfuegos en Trinidad. Afsluitend bezoek je het plaatsje, Santa Clara wat in alles Ché Guevara ademt.
 
 
 
 
vinales415 daagse actieve vakantie op Cuba rode ster 15 dagen actief
Deze prachtige 15 daagse actieve rondreis brengt jullie naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, de mooie natuurgebieden Las Terrazas, de Topes de Collantes en Vinales. De Viñales Vallei is prachtig en heeft bizar gevormde kalkheuvels (mojotes), tabaksplantages en grotten, de meest bekende is de indrukwekkende grot: Cueva del Indio.

Meer informatie

 

havana3a

22 daagse rondreis compleet op Cuba rode ster 22 compleetkopie
Een complete rondreis door het prachtige Cuba. Je begint in het authentieke Havana waarbij je, door de tabaksplantages, naar het prachtige dorpje Viñales, reist. Vervolgens reis je door naar Playa Larga aan de Varkensbaai wat bekend is van de mislukte invasie door Cubaanse ballingen in april 1961, gesteund door de Amerikaanse CIA. Je doet het wonderschone Unesco stadje, Trinidad aan en uiteindelijk kom je op deze reis in de 2e hoofdstad van Cuba, Santiago de Cuba. Je krijgt tijdens deze reis een volledige indruk van alle mooie plekjes die dit land te bieden heeft.  Meer informatie
 
 

hava4a

18 daagse rondreis: Cuba highlights met de bus15 dagen bus 795kopie
Tijdens deze reis bezoek je alle highlights van Cuba met lijndienstvervoer. Op Cuba zijn dit speciale toeristenbussen die een prima vervoersmiddel zijn. Van de mooie hoofdstad naar het prachtige plaatsje Vinales naar de Varkensbaai, Trinidad en de 2e hoofdstad Santiago de Cuba.
 
 
 
 
trinidad121 daagse rondreis Cuba totaal met de bus 22 dagen rondreis bus vanaf 895,--
Deze rondreis met de lijndienstbus geeft je de gelegenheid dit allemaal zelf te ontdekken. Je bezoekt de hoogtepunten van Cuba, zoals Havana,Baracoa Santiago de Cuba en de tot UNESCO Werelderfgoed uitgeroepen koloniale stad Trinidad. Cuba, een land met een boeiend historisch verleden en een schitterend koloniaal erfgoed. Onderweg kun je genieten van de prachtige natuur die Cuba rijk is en kom je in aanraking met de bijzonder vriendelijke bevolking, zij laten je graag de schoonheden van het land zien.
 
 
vinales21 daagse Cuba cultuur, natuur en strand 22 daagse rondreis Cuba cultuur, natuur en strand
Deze prachtige rondreis brengt je naar de mooiste plekjes op Cuba. Van de hoofdstad naar het meest westelijke duik- en snorkelparadijs Maria la Gorda, het mooie natuurgebied Las Terrazas, de Varkensbaai en Trinidad. Afsluitend geniet je nog even van de parelwitte stranden van Varadero.

 

 

 

Cumlaude is al jaren dé Cuba specialist. Wij hebben jarenlange ervaring en ook voor de bijzondere dingen kun je bij ons terecht. Cumlaude Travel bestaat uit verschillende onderdelen:
 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..